Hawayee zabawee 2012

To je to. Že drugič, ker je prvi post bil zbrisan. In sedaj pišem ponovno, kot kipar, ki ni nikdar zadovoljen s končnim izdelkom in ima v glavi kako bi ga lahko bolje izdelal, ako bi... Vseeno pa se ne bo lotil klesanja iste, izboljšane ideje dvakrat.

Upam, da vas nisem preveč razočaral, ker veste, da boste šli pod rušo, nevedoč česa niste nikoli prebrali. Torej, pritiski pristiski pritiski, naj sestavim nov post, katerega vsebina je navezana na bližajočo se zabavo. Ni besed, katere bi opisale moje občutke blaženosti, ker se je hawayee prebudil iz zimskega in poletnega spanca in da bo skorja, ki se je tačas utrdila vrh spečega vulkana, razpočila ob erupciji teh silnih sil. Erupcija, ki bo iz središča Ljubljane slišna tudi tistim najbolj oddaljenim žurerskim dušam. Morda celo do Bežigrada ali Šiške. Ok, do Tivolske, ker Bežigrad in Šiška sta res u pi*di.

Občutki, ki prevevajo mojo dušo in život so nepopisni, celo sam mojster toskanskega dialekta in obrambne tehnike pri Bayernu, veliki Dante, je z mojstrsko rabo pisane besede opisal vseh 9 štukov pekla, talent in navdih pa je pošel z ohlapnim opisom nebes. Tu pa dirigentsko palico prevzamemo mi. Božja bitja, ki so se kot Črtomir in Bogomila odpovedali zemeljski ljubezni, za dosego višjih ciljev - alkohola in stanja vsesplošne razuzdanosti.

V osrčju Ljubljane, za petimi stolpnicami in preko sedmih ulic, preprek in zeber stoji diskoteka, lokal, klub, zbirališče, ki doslej še ni doživel te echte džungle s palmami, hula venčki, opicami raznih vrst, zaradi nepoznavanja katerih še Darwin izhod iz krste išče, in Žlendra. Če kdo spotoma pripelje še kakšno prej omenjeno zebro, toliko bolje. V legendarni 4ki, K-4, se bo odvijal pravi pravcati hawayee žur nove generacije. Generacije, ki pogosteje raje ždi doma na kavču in gleda fuzbal oziroma išče pomen svoje biti v zgodnjih zapisih Sokratovih misli ali kasnejših legendarnih žurerjev Friedricha Nietzscheja in seveda Hegla. V skladu z navedenim bo na malem flooru bralni in debatni krožek o vplivih dobre glasbe na zapolnitev človekovega jaz-a, veliki floor pa bo rezerviran za Übermensche in tapkanje v ritmih. Posvetno življenje je za pussye, mi smo novi Črtomirji in Bogomile, bodoči kardinali in packe.

Torej, če te polni praznina, pridi in se pozabavaj z nami. Sicer ostani doma ali pa pojdi v Cirkus, ker tam bo res fulll dobr. Karte se utegne kupiti na licu mesta, v izogib vrsti pa lahko pokličeš lokalnega hawayee barata in ga povabiš na pivo ali žganico, da izmenjata par krepkih hkrati pa si zagotoviš še miren spanec s petka na soboto.

Pridi in se zabavaj z nami v soboto 13.10.2012, razen če ne.

Več podatkov na https://www.facebook.com/groups/331026686994346/permalink/339417112821970/#!/events/390374171036208/