Jaro's blog

Kritika Hawayee zabawee K4 2012

Jutro je zgodnje in jaz sem zaspan, gledam na cesto in pišem blog. Ste pričakovali rimo, a? Zajčki.

Tokrat gre za povsem subjektivno oceno zabave, zato pišem v edini osebi prvine.

Hawayee zabawee 2012

To je to. Že drugič, ker je prvi post bil zbrisan. In sedaj pišem ponovno, kot kipar, ki ni nikdar zadovoljen s končnim izdelkom in ima v glavi kako bi ga lahko bolje izdelal, ako bi... Vseeno pa se ne bo lotil klesanja iste, izboljšane ideje dvakrat.

Rolam Gaskos 2012

 

FCH Movie: trailer

10. Hawayee zabava

se se je začelo z druženjem. Pred enajstimi leti se je 12 težkih modelov začelo družiti za zabavo, šport in ždenje. V trenutku iskanja lastne skupne identitete smo na poletnem team-buildingu v Savudriji, po enostranskem posvetovanju s samim državnim vrhom (op. p. Kučan, Jelinčič in ostali) sklenili, da se glede na takrat sila ekscentrične hawaii srajčke poimenujemo Hawayee, podobno kot hawaii, samo povsem drugače - ker pač smo nekaj posebnega.

Ko jagenjčki obmolknejo...

Na bučen odziv s prejšnjega tekmovanja so se odzvali nosilci izvršilne oblasti društva in organizirali novo, resnejše tekmovanje. Pridružili so se nam še nakateri podporniki, ki pa seveda niso predstavljali nobene grožnje.

Predpriprave so bile resne in naporne, dnevi in dnevi brušenja, poliranja, lakiranja, maščenja... zadeve smo se tokrat lotili kot se zagre.

Še sankanja

Reakcija na spodnjo objavo je bila: hočemo še! In tukaj so preostali posnetki...

Zimske radosti

V pristnem hawayee duhu smo se včeraj zbrali in v enem samem dogodku počastili večino vodilnih hawayee vrednot - druženje, zabava, šport in (zdrava) tekmovalnost. Izbrali smo nočno sankanje na "divji" progi. Priprave na 3 urno "klanje" so bile dolge in naporne, uporabljeno je bilo ničkoliko tradicionalnih družinskih skrivnosti in podlih udarcev pod pas. Fair play nam je španska vas, kaj vas, vasica!!!

Ko smo izbrali še spodnjo "progo" smo zaključni del dobro osvetlili in dokumentirali.

V stilu Sarajeva '84!

Liffe 20

V najlepši prestolnici na svetu, se je te dni odvijal že 20. Ljubljanski filmski festival imenovan Liffe.

Dovolj objektivnosti!

1. The Men of God!

V zadnjih dneh smo si nekateri člani ogledali določene filme. Jaz samo dva (preveč).

2. Hell!

In bila sta pekel. Po pričanju ostalih kolektivcev ostale stvaritve niso bile dosti boljše.

3. The Sacrifice!

Dvakrat sem se žrtvoval in si ogledal dva filma, za katera sem menil, da mi bosta všeč. Motil sem se!

Povratek enega brata in rd drugega

Prejšnji petek se je po tromesečni odsotnosti povrnil izgubljeni brat Žlender, najstarejši brat Gape pa je sopraznoval svoj .... rojstni dan.
Pridružili smo se organizirani zabavi presenečenja za brata Žlendra, ki jo je organiziral nek poročen mož in ga hrupno pričakali dobro skriti za časopisni papir.

Po nemalo vrčkih takšnih in drugačnih alkoholnih pijač smo pa odrinili še na rojstni dan sestre od brata, kjer je praznoval rd tudi njen brat, naš brat.

Syndicate content