!!! HAWAYEE ZABAVA !!!

Ko se je dan Hawayee Zabave nezadržno bližal, je Hawayee Guru naslovil svoje podanike z neomajno odločnostjo: “Prebudite se, pravoverniki, in sprejmite slavo, ki vam pripada že od rojstva. Vedite, da sem Hawayee Guru, večna volja Hawayee Spirita; in vi ste bili izbrani za to, da zvesto sledite Hawayee Way.”

(Knjiga Halucinacij, Tartufove Prerokbe, 427-10)

 ---

Dragi privrženci in fenice Hawayee Društva !

Ker je bil prejšnji mesec april in ker je naslednji mesec junij, to lahko pomeni samo, da je zopet tu mesec maj, čas, ko se v Ljubljano že tradicionalno vrača Hawayee zabava! Tokrat bosta v naše veselje in vaše zadovoljstvo prvič na voljo dva floora, ki ponujata nekaj za vsak glasbeni okus.

Main floor bo namenjen poletni vročici z über kul plesno-klubskim muziciranjem izpod veščih prstov DJ SYLVAINA, kateremu bo temperaturo pomagala dvigovati tudi brhka gospodična s pohujšljivim stasom in omamnim glasom, LARA LOVE!

Mali floor je daleč od malega, kajti vsem željnim dobre urbane glasbe ponuja edinstveno priložnost, da se dodobra znorijo, zašaflajo in prešejkajo svoje trajne! VIBE DEPARTMENT vam bodo ponudili elegantno kombinacijo psihedeličnih vizualnih trikov in muske (veliko funka ki ga ne manka, hipa in hopa, bobna in basa, duba in stepa).

 

Tistim izmed vas, ki ste se rodili včeraj, priplavali po župi, preveč poslušali Jožeta Mourinha ali pa se ukvarjate s politiko in ste zatorej povsem izven stika z realnostjo, pa Hawayee Guru dobrohotno razodeva sledeče:

 

HAWAYEE ZABAVA pomeni, da je za vstop Hawayee dresscode obvezen! Pri tem je za moške udeležence v veljavi načelo več kiča = bolje, za ženske udeleženke pa načelo manj krpic = bolje, zlasti bikini vam zagotavlja globoko spoštovanje Hawayee Guruja!

Na vhodu v posvečeni Hawayee tempelj vas tradicionalno pričakujejo venčki, v notranjosti pa fakin đungla, gromozanske količine opojnih substanc in dogma Hawayee Way, kar pomeni, da spoštujte vsakega Hawayee sozabavljača, pri rundah se švercajte zmerno, pijačo pa kradite le ko ste absolutno sigurni, da vas nihče ne vidi!

 ---

Slabi organizatorji zabav za neuspeh krivijo svoje goste. Dobri organizatorji povabijo boljše goste. Najboljši organizatorji pa poskrbijo za to, da njihovi gosti sami naredijo zabavo veličastno.

(Knjiga Halucinacij, Sprejetje Ekstaze, 83-7-26)

---

Karte so na voljo pri posameznih Baratih, ki jih lahko kontaktirate tudi osebno, če sam Hawayee Guru v vas zbuja preveliko strahospoštovanje in tresoče ročice. Sicer pa bo prodaja skoncentrirana na rajon Center, ki ga bosta v glavnem pokrivala Davit »Fadil« Urbanek in Matiček »Hov Hov« Herzog, štab bo na klopcah pred NUK al pa v kafani ob pirčku. Pokličite Hawayee phone za več informacij ali pa kar tako, če vam bo slučajno dolgčas ali če potrebujete moralno podporo Hawayee Spirita.

Ker pa Hawayee Guru ceni prodoren um in lucidno percepcijo, spoštuje zlasti intelektualno elito v nastajanju. Zatorej bodo vstopnice na voljo tudi po faksih – podružnice bodo na ekonomiji, pravu, medicini in filofaksu – tako da se vsi mladi nadebudneži, ki še vedno žulite šolske klopi (in se bavite z bolj pohujšljivimi elementi študentskega življenja), le pozanimajte pri najbližjem Hawayee dilerju – spoznali ga boste po zasanjanem pogledu in hordi oblegajočih mladoletnic.

---

Pogum te bo vodil na najnevarnejša mesta, kjer vladajo bogokletna praznovanja in v poganskem plesu krivovercev cveti herezija. Le neomajna vera v Hawayee Spirit te bo varno pripeljala skozi skušnjavo, da boš lahko zmagoslavno zavzel svoje mesto na eni in edini Hawayee Zabavi.

(Knjiga Halucinacij, Izgubljene Duše, 57-45-803)

---

POVZETEK:

 

Inbox, petek 27.5.2011

Veliki aka. Prime Time floor:

  • DJ Sylvain feat. Lara Love
  • bobnčki + sax
  • nastop ukulele virtuozov

 

Mali aka. Hawayee Spirit floor:

  • Ekipa Vibe Department (DJ + VJ + beatboxer Wilson)  

 

Karte v predprodaji NAJUGODNEJE ; z ibr hudim letakom (dobite ga na ljubljanskih scenskih lokacijah) 12 € ; na vhodu na dan zabave židovskih 15 €

 

 ---

Hawayee Guru ne potrebuje denarja. A kljub temu ga v miru prešteva. Zgolj za meditacijo. (Knjiga Halucinacij, Zenovski Trip, 38-0) 

--- 

Kontakt in predprodaja kart: info@hawayee.com ; www.fchawayee.com ; FB: Hawayee Guru ; Hawayee phone: še pride

!!!VABLJENI!!!

Vaši Hawayee Guru in njegovi zvesti Barati

PRODAJA KART!!!

Karte so na voljo pri vsakem posameznem Baratu, ki ga lahko kontaktirate tudi osebno, če sam Hawayee Guru v vas zbuja preveliko
strahospoštovanje in tresoče ročice. Prodaja po rajonih naše metropole:

 

- Center: Davit 041 712 626, Matičk 041 617 692.
- Trnow: Jaro 031 639 659, Marti 051 304 307
- Vič, Rožna: Verh 040 504 668, Slavc 040 417 134
- Bežigrad, Črnuče: Laco 041 279 041, Ogi 040 246 212
- Polane, Kodeljew: Žlendr 041 207 751, Dun 041 388 844
 
Ker pa Hawayee Guru ceni prodoren um in lucidno percepcijo, čuti posebno spoštovanje zlasti do intelektualne elite v nastajanju.
Zatorej bodo vstopnice na voljo tudi po faksih – podružnice bodo na ekonomiji, pravu, medicini in filofaksu – tako da se vsi mladi
nadebudneži, ki še vedno žulite šolske klopi (in se bavite z bolj pohujšljivimi elementi študentskega življenja), le pozanimajte
pri najbližjem Hawayee dilerju – spoznali ga boste po zasanjanem pogledu in hordi oblegajočih mladoletnic:
- Ekonomska: Žile 041 877 777, Lars 031 660 611
- Pravna: 041 440 428
- Strojna & Filo: Matičk 041 617 692
- Arhitektura: Davit 041 712 626