Hawayee žur 2009

Hawayee Party No.9

Lokacija: http://www.inbox-club.si/kako-do-nas/

Dress code: Hawayee stile - must have!

In zopet je leto naokoli:

1 let bl stari,
1 let bl nori,
365 dni v pričakovanju...

ponovnega druženja na unikatnem, neponovljivem, norem, odklopljenem in seveda nepozabnem H.P.

Da. Tajkunska retorika, ki se uporablja med pripadniki slovenske elite je točna in resnična. Tudi tokrat ne morejo mimo našega žura, kjer lahko pričakujemo pogrome in desantske poizkuse zavzetja trdnjave imenovane INBOX. Zaradi prevelikega vdora na Hawayee ozemlje smo se odločili za zamenjavo trdnjave, ki Vas bo gostila v petek 29.maja v vsem vam nepričakovani, novi Hawayee luči. Pripravljamo mogočno zabavo vseh zabav, tokrat že 9. po vrsti.

Vsakršni poizkusi pogromov na naše ozemlje bomo v kali zatrli, zato Vam dragi sotrpini v strogi tajnosti sporočamo kodirano sporočilo: .naprej sporoči-prenosljivo je Sporočilo. 09 maja.29 petek v, 224 Jurčkova, INBOX klubu v Party Hawayee

Na vhodu Vas bodo pričakali brhko dekle in specialna enota našega teama, pri katerih boste pustili kodirano vstopnico, ki jo boste zamenjali za šifriran Hawayee venček s katerim so Vam vrata v in znotraj (uporabite domišljijo) široko odprta.

Kodirane vstopnice je mogoče dobiti pri vseh Hawayee bratih (adminih) oz. preko skrbno varovane Hawayee tel.številke: 030/350-881, vse do dneva pred samo prireditvijo. Zaradi velike verjetnosti vdora tuje sile Vam svetujemo, da si preskrbite cenjeno vstopnico prej, saj bo na dan velikega booma dražja!

Vsem našim najbližjim in tistim, ki bi to radi postali pa zopet omogočamo, da svojo pripadnost našemu cilju izkažete z donatorstvom, ki bo letos nudil tisto, kar si zaslužite in je bilo do sedaj žal zapostavljeno! Opazovali boste lahko plesoče ritke in ostala skrita presenečenja iz ptičje perspektive ob sadju in prigrizkih ter z dodatnimi ugodnostmi, katerim so sicer priča le generali! Tudi o tem se prosim pozanimajte pri lokalnem članu najkasneje do 20.5.09!

Naredimo to deželo zopet Hawayee!

PS: Karte na dan dogodka in na vhodu bo mogoče kupiti, vendar po višji ceni, zato pohitite z nakupom!