Vabilo

12. maja v Bolivarju spet na sporedu legendarni, tradicionalni in fenomenalni Hawayee žur.

 


 Kje je Bolivar - klikni za zemljevid?

Ker smo se letos odločili, da še ne bomo pobirali vstopnine, vam dajemo možnost, da  pomagate na malo drugačen način. Ponujamo vam, da postanete naš ZLATI, sreberni ali bronasti donator.

ZLATI donator
To je naš najbolj prestižen naziv. Ponuja vam prepoznavnost in vsesplošno spoštovanje. Poleg tega pa dobite tudi ekskluzivno Hawayee majico ter Hawayee obesek za ključe (oboje v modnih barvah te sezone) in kuponček za pijačo.

Vse to za pičlih 5000 tolarjev.

Srebrni donator
Tudi s tem nazivom pridobite prepoznavnost na žuru ter ekskluzivni Hawayee obesek za kljuÄče ( v modnih barvah te sezone) in kar dva kupončka za pijaÄčo.

Srebrno donatorstvo vas stane 3000 tolarjev. 

 
Bronasti donator 

Postane lahko vsak, ki prispeva 1000 tolarjev, za to pa dobi kuponček za pijačo.

 

Donirate lahko pri vašem lokalnem Hawayee Äčlanu.

Kolektiv F.C. Hawayee

Dunatorstvo!

Zanima me, kakšno majico dobi zlata donatorka?  

O tem kolektiv še ni

O tem kolektiv še ni odločal, zaenkrat smo razmišljali zgolj o trendovskih moških majcah v modnih barvah te sezone.V kolikor pa pade odločitev tudi za nabavo ženskih majčk (seveda, v modnih barvah te sezone) vam sporočimo.

odločitev je padla

torej majčke bodo:

- moške v oranžni barvi

- ženske pa svetlo roza s temno roza rokavi

ROK za prijavo

Pozabil si povedat, da bodo zlati donatorji poleg imena označeni tudi z lastno sliko. Plakat moram nest tiskat v sredo zjutraj, zato prijave za donatorstvo sprejemamo do torka opoldne. V torek točno ob 12.00 bom namreč pogledal svojo e-pošto, tisti, ki boste do takrat poslali ime, priimek, vrsto donatorstva ter sliko donatorja (samo v primeru zlatega donatorstva) boste uspeli - kasnejši bodo zavrnjeni.

Zato naslavljam to opozorilo na vas ostale brate in donatorje same: pohitite z oddajo!

Za več informacij pišite sem.

LP

 

Majčke za punce

Na sestanku včeraj je padla odločitev, da se dajo delat majčke tudi za punce. Tako da punce sedaj imate še več razlogov, da postanete zlate donatorke.